Detachering

Heeft u op korte termijn professionals nodig, mist u specifieke expertise of heeft u behoefte aan een projectmatige aanpak van een operationeel knelpunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door middel van detachering of op basis van onze projectmatige aanpak zorgt PMT Groep snel voor de expertise en professionals die u nodig heeft. Onze consultants hebben ruime ervaring met het uitvoeren van opdrachten en projecten. Zij combineren flexibiliteit met sociale vaardigheden, zijn HBO- of wo-opgeleid, beschikken over handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en een positieve grondhouding.

Onze consultants hebben onder andere kennis van het Sociaal domein, vergunningverlening, handhaving en financiële processen. Van communicatie, administratie tot persoonlijk contact met burgers en ondernemers, onze consultants lossen operationele knelpunten van a tot z op. Heeft u behoefte aan begeleiding bij het invoeren van wetgeving, het vormgeven van beleid of het projectmatig oplossen van operationele knelpunten. Onze projectmanagers, scrum masters en beleidsmedewerkers werken mensgericht, maken concreet, creëren draagvlak, zorgen voor voortgang en behalen zo resultaat! Met een frisse blik geven we graag extra energie aan uw organisatie. Wij lichten graag de mogelijkheden toe!

 

Robotisering

Robotisering oftewel Robotic Process Automation (RPA) is aan een opmars bezig. Logisch, want het automatiseren van bedrijfsprocessen is hiermee laagdrempeliger dan ooit. Wilt u kosten besparen; doorlooptijden verkorten; voorspelbaarheid vergroten; kwaliteit verhogen en talent optimaal benutten? Wij helpen u graag met de implementatie van robotisering binnen uw organisatie. Samen bepalen wij de juiste robotiseringsstrategie en uw medewerkers selecteren onder begeleiding van onze consultants geschikte processen. Zo maken wij vooraf de potentie van robotisering voor uw organisatie inzichtelijk. Dit is de solide basis waarop wij projectmatig robotisering in uw bedrijfsvoering implementeren. Kiest u voor RPA as a Service, dan hoeft u niet om te kijken naar uw infrastructuur, het onderhoud en het beheer.

Onze consultants hebben ervaring met diverse robotiseringssoftware, waaronder UiPath. Deze expertise combineren zij met ervaring binnen complexe administraties waardoor implementaties soepel verlopen. Wij geven u graag inzicht in de potentie van robotisering voor uw organisatie. Interesse in een demo of workshop? Neem dan contact met ons op!

 

Business & IT

IT-applicaties zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en uw organisatie. We zijn daardoor gedeeltelijk afhankelijk hiervan geworden. Applicaties die worden onderhouden, waarvoor nieuwe functionaliteiten worden opgeleverd of die volledig worden vervangen. Prachtig natuurlijk, in veel gevallen maken deze applicaties het leven immers aangenamer. Maar om de volle potentie te kunnen benutten is het belangrijk dat de wensen van de business echt worden doorgrond, er voor de oplevering een zorgvuldige gebruikersacceptatietest wordt uitgevoerd en uw medewerkers de ondersteuning ontvangen die nodig is om de applicatie volledig te benutten.

De business & IT professionals van PMT Groep dragen bij aan de implementatie en het beheer en onderhoud van applicaties. Onze projectmanager begeleiden het proces en brengen de belangen van de verschillende stakeholders samen. PMT Groep business analisten vertalen de wensen van de business naar heldere requirements voor IT. Onze T-MAP gecertificeerde testers zorgen voor een risicogestuurde testaanpak en testen nauwkeurig. Zo stuwt IT de kwaliteit van uw processen naar een hoger niveau en maakt IT het leven van uw medewerkers echt aangenamer! Interesse in onze aanpak? Wij vertellen u graag meer.

 

Procesverbetering

Veranderingen realiseren is geen eenvoudig proces. Maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en vragen om een hoge mate van flexibiliteit. Als geen ander kunnen onze Lean Greenbelts en Lean Six Sigma Blackbelts de verbinding leggen met het management, ondersteunende afdelingen én medewerkers binnen de operatie. Samen met u zorgen wij voor zichtbare en blijvende verbeteringen op de werkvloer.

U kunt door individuele inhuur van onze procesconsultants uw veranderkracht een boost geven. Ook kunnen wij ondersteunen door met een unieke combinatie van tooling – de Change Simplifier® – , begeleiding door en training van onze ervaren procesconsultants uw operationele afdelingen zelf in staat te stellen om continu verbeteringen door te voeren. Onze Lean Six Sigma specialisten kennen de processen bij gemeenten en gemeentelijke uitvoeringsinstanties. Met deze ervaring kunnen wij operationele uitdagingen uitstekend doorgronden én beïnvloeden. Met succes hebben wij processen binnen het Sociaal domein, vergunningverlening, handhaving en stafafdelingen (o.a. HR en financiën) geoptimaliseerd. Meer weten over onze procesconsultants, methodiek, trainingen of ons trackrecord? Maak een afspraak!