Detachering

Heeft u op korte termijn capaciteit nodig of mist u specifieke expertise? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door middel van detachering zorgt PMT Groep voor de expertise die u op dat moment nodig heeft.

Bijvoorbeeld voor coördinatie en projectleiding: PMT projectmanagers zijn gedreven specialisten in het implementeren van IT-oplossingen, invoeren van wetgeving en oplossen van operationele knelpunten. Wij maken concreet, creëren draagvlak, zorgen voor voortgang en behalen zo resultaat!

Of als ‘changing agent’: een PMT consultant werkt mee in de uitvoering van een proces en verbetert dat gaandeweg, samen met uw medewerkers. Met een frisse blik en in verbinding maken we zo het werken voor iedereen leuker.

Wie u ook inhuurt van PMT Groep, onze consultants hebben ruime ervaring met het uitvoeren van opdrachten op uitvoerende afdelingen en beschikken naast de benodigde expertise over de vaardigheden om uw operationele proces duurzaam te verbeteren. Zij combineren flexibiliteit met sociale vaardigheden, zijn HBO- of wo-opgeleid, beschikken over handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en een positieve grondhouding. In de praktijk vindt een PMT consultant snel zijn weg in een nieuwe omgeving.

Met een frisse blik geven we graag extra energie aan uw organisatie. Of het nu gaat om tijdelijke functie op de afdelingen vergunningen, het maken van de planning voor BOA’s of een omvangrijk verandertraject, PMT boekt graag samen met u resultaat.

 

Robotisering

Robotic Process Automation is aan een opmars bezig. Logisch, want met RPA is het automatiseren van bedrijfsprocessen technisch laagdrempeliger dan ooit. Vrijwel alle repetitieve processen waarbij de uitkomst op basis van logische besluiten tot stand komt, kunnen wij met behulp van RPA voor u automatiseren. Dat maakt de mogelijkheden van robotica groot. PMT Groep helpt om de potentie van RPA om te zetten in concrete resultaten. Op basis van onze ervaring met het automatiseren van complexe administratieve processen kunnen we met uiteenlopende pakketten uit de voeten. Zo hebben we onder meer ervaring met UiPath, één van de leidende RPA-producten op de markt.

De specialisten van PMT Groep kijken verder dan de techniek. Naast ervaring met het ontwikkelen en implementeren van RPA-oplossingen, zijn zij ook in staat om processen te doorgronden en te optimaliseren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van RPA? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

 

Testen en testmanagement

IT-applicaties zijn niet meer weg te denken uit het arbeidsproces. We zijn als samenleving gedeeltelijk afhankelijk van software. Software die met grote regelmaat wordt onderhouden of waarvoor nieuwe functionaliteiten worden opgeleverd. Prachtig natuurlijk, in veel gevallen maakt automatisering het leven immers aangenamer. Maar het moet wel naar behoren werken. Er is maar één manier om daar -vooraf- zeker over te zijn: testen! Goed testen is onmisbaar voor iedere implementatie.

Testprofessionals (TMAP-opgeleid) van PMT Groep zorgen voor een professionele testaanpak, begeleiden uw medewerkers en zorgen zo voor kwaliteit voordat applicaties of nieuwe functionaliteiten in gebruik worden genomen.

Overigens kunnen we u vanuit onze praktijkervaring ook ondersteunen bij het opstellen van requirements en FO’s. Interesse in onze aanpak? Wij vertellen u graag meer.

 

 

Procesverbetering

De wereld ziet er iedere dag anders uit, verandering is de enige constante. Of het nu gaat om maatschappelijke ontwikkelingen, operationele knelpunten of wetswijzigingen, uitdagingen komen van alle kanten. Het enige passende antwoord is flexibiliteit. PMT Groep kan samen met u veranderen tot onderdeel van uw bedrijfsvoering maken. Wij geloven in de kracht van ‘Lean van Onderop’: PMT procesconsultants leiden uw medewerkers op tot Lean Yellow belts, brengen als team verbeterpotentieel in kaart om die verbeteringen ook samen te realiseren. Geen opgelegd breed programma dus, maar juist gebruik maken van de kracht van de werkvloer. Voor het Lean van Onderop programma combineren we tooling – de Change Simplifier® – en de begeleiding van onze ervaren procesconsultants. Zo stellen wij uitvoerende afdelingen zelf in staat om continu verbeteringen door te voeren. Onze Lean specialisten hebben uitgebreide praktijkervaring opgedaan op uitvoerende afdelingen. Met deze ervaring kunnen zij operationele uitdagingen uitstekend doorgronden én beïnvloeden. Als geen ander kunnen onze Lean Greenbelts en Blackbelts de verbinding leggen met het management, ondersteunende afdelingen én medewerkers binnen de operatie. Of u nu kiest voor individuele inhuur of voor implementatie van continu veranderen door middel van Lean van Onderop, samen met u zorgen wij voor zichtbare en blijvende verbeteringen op de werkvloer. Meer weten over onze procesconsultants, methodiek of ons trackrecord? Maak een afspraak!