5 vragen aan… Peter Rikkers

Hoe ben je bij PMT verzeild geraakt?

Begin 2005 had ik een aantal uitzendbaantjes gehad, maar nog niet iets gedaan waar ik echt enthousiast van werd. Ik ben bij toen bij PMT op gesprek gegaan en mede door de losse en informele sfeer tijdens het gesprek had ik een goed gevoel bij PMT en leek het me leuk om PMT te “proberen”. Mijn gevoel klopte destijds; ik werk er nog steeds!

Wat doe je nu?

Op het moment ben ik gedetacheerd als senior tester bij een nieuwe pensioenuitvoerder. Samen met een aantal collega’s verzorg ik de gebruikersacceptatietest om het pensioenadministratiesysteem succesvol in gebruik te kunnen gaan nemen. En ook niet onbelangrijk: binnenkort ga ik met sabbatical die ik bij PMT bij elkaar gespaard heb.

Wat maakt PMT zo bijzonder?

Voor mij is PMT bijzonder omdat er door het selectiebeleid een groot scala aan persoonlijkheden rondloopt. Door de borrels, uitjes en vakgroepen heerst er een betrokken sfeer bij de PMT’ers onderling. Mede hierdoor is het ook leuk om met meerdere PMT’ers bij een opdracht geplaatst te worden. En we houden elkaar echt scherp!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Naast mijn voorkeur voor opdrachten op het gebied van informatie analyse en business consultancy, haal ik veel plezier uit het ontwikkelen van tools voor opdrachtgevers en projecten van PMT. En aangezien ik graag breed inzetbaar ben en me voor veel interesseer, ben ik sinds kort gestart met de interne opleiding tot Front End Developer. Zelfs na al die jaren bij PMT zijn er nog genoeg nieuwe opleidingen en ontwikkelingen voor me.

Waarom zou volgens jou iemand voor PMT moeten kiezen?

Als je graag bij een bedrijf wil werken waar jouw ideeën en inbreng op organisatorisch en menselijk vlak op prijs worden gesteld, waar je enorm veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontplooien door middel van allerhande cursussen, opleidingen en ervaring, waar je een goed salaris ontvangt (en bijbehorende flexibele arbeidsvoorwaarden) en waar leuke collega’s werken, dan ben je bij PMT aan het goede adres!