5 vragen aan… Christien Weemers

Hoe ben je bij PMT verzeild geraakt?

Een vriendin heeft mij met Laura (recruiter PMT) in contact gebracht. Na een oriënterend gesprek met Laura voor de functie junior consultant, lag de bal bij mij of ik de juridische wereld achter me wilde laten. Laura heeft me heel enthousiast gemaakt over de mogelijkheden binnen PMT en de voor mij toen onbekende ‘financiële wereld’.

Wat doe je nu?

Op dit moment ben ik werkzaam als Paralegal op de Afdeling Juridische Zaken en als zodanig binnen het team Leven bij a.s.r. gedetacheerd. In mijn functie als Paralegal ben ik verantwoordelijk voor de opbouw van dossiers, zorg ik dat de termijnen voor het indienen van stukken in acht worden genomen en daarnaast ben ik bezig met het optimalisatieproces binnen de teams Juridische Zaken en Klachtenservice.

Wat maakt PMT zo bijzonder?

Bij PMT kun je zelf bepalen hoe hard je wilt rennen. Vanaf het opleidingstraject voor junior consultant wordt je gestimuleerd en gemotiveerd om veel te leren, zoals het behalen van je Wft’s. Hoe jij je naast de vakinhoudelijke kennis wilt ontwikkelen is geheel aan jezelf (onder begeleiding van een operationeel manager).

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Eerst ga ik mijn opdracht bij a.s.r. volledig aan een PMT-collega overdragen, waarna ik vanaf 1 april 2017 fulltime als Accountmanager voor PMT aan de slag ga. In het begin zal ik worden voorgesteld aan het netwerk van PMT en zal ik van Bart, Ivo en Gertjan de kneepjes van het vak leren. Ik kijk er ontzettend naar uit om een onderdeel te zijn van het accountteam van PMT!

Waarom zou volgens jou iemand voor PMT moeten kiezen?

Binnen PMT zijn er kansen in overvloed. Zoals hiervoor al gezegd, je kan zo hard rennen als je zelf wilt. Bij PMT kan jij jouw sterke kanten versterken onder begeleiding van professionals en enthousiaste PMT-collega’s. Er zijn verschillende interessegebieden binnen PMT; bezit je het ICT-gen niet? Geen zorgen; dan kun je bijvoorbeeld als processpecialist of pensioenadviseur aan de slag!