5 vragen aan… Winny Lin

Hoe ben je bij PMT verzeild geraakt?

Na mijn afstuderen ben ik begonnen als jurist op een notariskantoor. Ondanks de leuke werkzaamheden begon het toch te ‘kriebelen’. Hoe leuk zou het zijn om aan de ene kant een vaste werkgever te hebben en aan de andere kant toch bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te kunnen. Via een online vacature had ik daardoor gelijk een match met PMT.

Wat doe je nu?

Op dit moment ben ik werkzaam bij Generali (verzekeraar) als Business Change Analist in een groot migratietraject, waarbij een nieuw administratiesysteem wordt geïmplementeerd.  Samen met de Business zorg ik ervoor dat alle processen in kaart worden gebracht en indien nodig opnieuw worden ingericht.

Wat maakt PMT zo bijzonder?

Naast de informele en korte lijnen heeft PMT echt oog voor de werknemer zelf. Alles is bespreekbaar, of dat nou op het gebied is van (vervolg)opdrachten of de cursussen die je wilt gaan volgen. Inzet wordt hier ook echt beloond en iedereen is op zijn niveau en met zijn ervaring net zo waardevol voor de organisatie.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ik hoop nog vele leuke uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers te kunnen uitvoeren en nog lang voor PMT te mogen werken. Ook op het gebied van zelfontplooiing kom ik nog genoeg cursussen en opleidingen tegen, die ik graag nog een keer zou willen volgen. En op persoonlijk vlak wil ik heel graag nog vele mooie en verre reizen maken.

Waarom zou volgens jou iemand voor PMT moeten kiezen?

Als je op zoek bent naar een leuke en informele werkgever, die jou altijd in goed overleg ‘stationeert’ bij verschillende opdrachtgevers in de financiële wereld, zoek dan alstublieft niet verder! Je krijgt daarnaast ook nog eens de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van passende opleidingen en cursussen.