5 vragen aan… Bob Koetsenruijter

Hoe ben je bij PMT verzeild geraakt?

Tijdens het schrijven van mijn scriptie voor mijn Master Internationale Economie heb ik besloten om de arbeidsmarkt te verkennen.  Vrij kort na het plaatsen van mijn cv op een vacaturesite werd ik benaderd door een enthousiaste recruiter van PMT. Het functieprofiel sprak mij aan en na een tweetal leuke gesprekken heb ik besloten het juniortraject aan te gaan.

Wat doe je nu?

Op dit moment ben ik gedetacheerd bij Nationale Nederlanden in Rotterdam. Met een groot team van PMT’ers ondersteunen wij het team Echtscheidingen. Ik analyseer en verwerk echtscheidingen op de polissen van deelnemers. Daarnaast werk ik met collega’s aan het verbeteren van de processen zodat wij het reguliere team sterker achter kunnen laten.

Wat maakt PMT zo bijzonder?

Bij PMT staat kwaliteit hoog in het vaandel en er wordt dan ook echt veel gedaan aan opleidingen en het vergroten van werkervaring. Na een intensieve opleidingsperiode krijg je de mogelijkheid om zelf te ontdekken waar jouw krachten liggen. In samenwerking met een operationeel manager wordt een flexibel loopbaantraject uitgestippeld.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Met het opdoen van werkervaring bij diverse pensioenuitvoerders en het behalen van alle gerelateerde Wft diploma’s wil ik mijn vakkennis uitbreiden. Ik hoop mij verder te specialiseren in procesverbetering en projectmanagement. Daarnaast ben ik binnen PMT actief als docent en vind ik het leuk om zoveel mogelijk (kennis)sessies en evenementen bij te wonen.

Waarom zou volgens jou iemand voor PMT moeten kiezen?

Binnen PMT heerst een no-nonsense en vooral dynamische cultuur. Het excelleren bij de opdrachtgever staat centraal zonder jouw rol, persoonlijke ambities en groei binnen PMT uit het oog te verliezen. Er worden met regelmaat leuke evenementen georganiseerd om de onderlinge band te versterken.