5 vragen aan… Chantal van der Spek

Hoe ben je bij PMT verzeild geraakt?

Na afronding van twee studies was het tijd om de arbeidsmarkt te betreden. In mijn zoektocht naar een passende baan waren begrippen als laagdrempelig, genoeg mogelijkheden tot het ontwikkelen van jezelf en doorgroeimogelijkheden belangrijk voor mij. Online ben ik zodoende op de vacature van junior consultant van PMT Groep terechtgekomen. Zowel het functieprofiel als de bedrijfsomschrijving spraken mij erg aan. Na twee leuke gesprekken bleek er een match te zijn!

Wat doe je nu en welke opdrachten heb je gedaan?

Op dit moment ben ik gedetacheerd bij pensioenuitvoerder MN (met vele andere PMT’ers) in Den Haag. Hier ben ik werkzaam op de afdeling Incasso. Een afdeling waar nu ten tijde van de Corona-crisis veel gebeurt. In het verleden heb ik al een opdracht uitgevoerd bij MN op de afdeling waardeoverdrachten. Naast het uitvoeren van waardeoverdrachten heb ik toen samen met het team de werkprocessen verbeterd, zodat er efficiënter gewerkt wordt. Andere opdrachtgever waar ik toevallig ook twee keer een opdracht heb uitgevoerd is Poliservice. Een financieel adviseur waarvoor ik actief ben geweest binnen een project en op de reguliere afdeling. Twee hele verschillende en leuke opdrachtgevers!

Wat maakt PMT zo bijzonder?

PMT is een laagdrempelige organisatie, waarbij zowel de opdrachtgever als de werknemer centraal staan. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van de diverse opleidingen. Met behulp van begeleiding binnen PMT Groep ontdek je welke kant je op wilt gaan en krijg je de kans door te groeien binnen de pensioenbranche en bij gemeenten. Ondanks dat je gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever, blijf je nauw betrokken bij PMT Groep door het contact met je operationeel manager (begeleider) de borrels, uitjes en opleidingsavonden die PMT Groep organiseert.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Met het opdoen van werkervaring bij diverse pensioenuitvoerders/decentrale overheden en het behalen van diverse opleidingen wil ik mijn kennis uitbreiden. Mijn ambitie is om uiteindelijk een project te leiden bij een gemeente.

Waarom zou volgens jou iemand voor PMT moeten kiezen?

PMT Groep is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen en een fijne sfeer. In overleg word je bij diverse opdrachtgevers gedetacheerd en krijg je ook de kans jezelf te ontwikkelen middels de vele opleidingen die PTM Groep aanbiedt. Daarnaast is er bij PMT Groep ook nog voldoende tijd voor gezelligheid!