Detachering

Heeft u op korte termijn capaciteit nodig of mist u specifieke expertise? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door middel van detachering zorgt PMT Groep voor de expertise die u op dat moment nodig heeft.

Wij leveren de juiste PMT’er op de juiste plaats, dat doen we al sinds onze oprichting in het jaar 2000. Daardoor staat PMT bekend als betrouwbare partner voor de inhuur van pensioenprofessionals, het uitbesteden van deelprocessen en het oplossen van operationele knelpunten. Daarnaast nemen wij u graag de zorg uit handen voor grote trajecten gericht op data-schoning, werkachterstanden, opvragen klantgegevens, piekwerkzaamheden en procesoptimalisatie.

Onze consultants hebben ruime ervaring met het uitvoeren van opdrachten op operationele afdelingen en beschikken naast de benodigde pensioen en leven expertise over de vaardigheden om uw operationele proces duurzaam te verbeteren. Zo komen we samen vooruit! Bespreek de mogelijkheden.

Robotisering

Wilt u kosten besparen; de doorlooptijd verkorten; voorspelbaarheid vergroten; kwaliteit verhogen en talent optimaal benutten? Dan is het softwarepakket ProBotics voor u de ideale oplossing.

Het ProBotics softwarepakket is een toekomstgerichte oplossing waarmee Robotic Proces Automation kan worden ingepast binnen uw bestaande IT-landschap. Alle processen waarbij de uitkomst op basis van logische besluiten tot stand komt, kunnen wij met ProBotics voor u automatiseren. Het pakket is ontwikkeld in Python3 en maakt gebruik van de modernste technieken van onder andere Intel en MIT. De automatisering van uw bedrijfsprocessen met behulp van ProBotics staat volledig los van het bestaande (legacy) systeemlandschap en de beperkingen die daarbinnen bestaan. ProBotics is flexibel en snel te implementeren. Nadat u besluit om een ProBot in te zetten, zorgen wij ervoor dat de ProBot binnen 4 tot 8 weken binnen uw proces operationeel is. Wij geven u graag inzicht in de toepasbaarheid en de kracht van onze innovatieve ProBotics oplossing. Dus wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op!

Migratie en implementatie

De migratie en implementatie van een pensioenfonds vraagt veel, zowel van de latende als van de ontvangende pensioenuitvoerder. Daarbij is het essentieel dat een onafhankelijke controle van de datakwaliteit wordt uitgevoerd en de verschillende partijen oog houden voor elkaars (on)mogelijkheden en belangen.
Voorafgaand aan een migratie moeten eventuele achterstanden in de administratie weggewerkt worden. De nieuwe uitvoerder moet naast de implementatie immers niet met oude werkvoorraad worden opgezadeld. Daarnaast dienen de in de pensioenadministratie opgenomen aanspraken herleidbaar te zijn tot de oorspronkelijke basisinformatie. Het beschikbaar stellen van data, zonder systeem dat dit goed ontsluit, is onvoldoende. Dat maakt het migreren van gegevens een complexe uitdaging.

Met de geïntegreerde aanpak van PMT Groep worden de belangen van alle partijen behartigd en wordt tegen een lagere prijs een hogere kwaliteit geleverd. Hierdoor hoeft slechts eenmalig schoning en verrijking plaats te vinden en wordt alleen de noodzakelijke informatie versterkt. Wij praten u graag bij over onze aanpak!

 

Procesverbetering

Veranderingen realiseren is geen eenvoudig proces. Marktontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Deze tijd vraag om een hoge mate van flexibiliteit. Wij kunnen continu veranderen tot onderdeel van uw bedrijfsvoering maken. Met een unieke combinatie van tooling – de Change Simplifier® – en de begeleiding van onze ervaren procesconsultants stellen wij operationele afdelingen zelf in staat om continu verbeteringen door te voeren. Onze Lean Six Sigma specialisten hebben uitgebreide praktijkervaring opgedaan op operationele afdelingen bij levensverzekeraars, pensioenuitvoerders en pensioenadviseurs. Met deze ervaring kunnen zij operationele uitdagingen uitstekend doorgronden én beïnvloeden.

Als geen ander kunnen onze LSS Greenbelts en Blackbelts de verbinding leggen met het management, ondersteunende afdelingen én medewerkers binnen de operatie. Of u nu kiest voor individuele inhuur of voor implementatie van continu veranderen door middel van de Change Simplifier®, samen met u zorgen wij voor zichtbare en blijvende verbeteringen op de werkvloer. Meer weten over onze procesconsultants, methodiek of ons trackrecord? Maak een afspraak!