Detachering

Heeft u op korte termijn professionals nodig of mist u specifieke expertise? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door middel van detachering of op basis van onze projectmatige aanpak zorgt PMT Groep voor de expertise en professionals die u nodig heeft. Wij leveren sinds onze oprichting in het jaar 2000 de juiste PMT’er op de juiste plaats. Hierdoor staat PMT Groep bekend als betrouwbare partner voor de inhuur van pensioenprofessionals, het uitbesteden van processen en het oplossen van operationele knelpunten. Daarnaast nemen wij u graag de zorg uit handen voor grote trajecten gericht op werkachterstanden, het oplossen van data-issues, opvragen en controleren van klantgegevens, piekwerkzaamheden, klantcontact of procesoptimalisatie.

Onze consultants hebben ruime ervaring met het uitvoeren van opdrachten en projecten op operationele afdelingen en beschikken naast de benodigde pensioen en leven expertise over de vaardigheden om uw operationele proces duurzaam te verbeteren. Zo komen we samen vooruit! Wij lichten graag de mogelijkheden aan u toe!

Robotisering

Robotisering oftewel Robotic Process Automation (RPA) is aan een opmars bezig. Logisch, want het automatiseren van bedrijfsprocessen is hiermee laagdrempeliger dan ooit. Wilt u kosten besparen; doorlooptijden verkorten; voorspelbaarheid vergroten; kwaliteit verhogen en talent optimaal benutten? Wij helpen u graag met de implementatie van robotisering binnen uw organisatie. Samen bepalen wij de juiste robotiseringsstrategie en uw medewerkers selecteren onder begeleiding van onze consultants geschikte processen. Zo maken wij vooraf de potentie van robotisering voor uw organisatie inzichtelijk. Dit is de solide basis waarop wij projectmatig robotisering in uw bedrijfsvoering implementeren. Kiest u voor RPA as a Service, dan hoeft u niet om te kijken naar uw infrastructuur, het onderhoud en het beheer.

Onze consultants hebben ervaring met diverse robotiseringssoftware, waaronder UiPath. Deze expertise combineren zij met ervaring binnen complexe administraties waardoor implementaties snel en soepel verlopen. Wij geven u graag inzicht in de potentie van robotisering voor uw organisatie. Interesse in een vrijblijvende demo en onze geslaagde implementaties bij verzekeraars, pensioenuitvoerders en verzekeringsadviseurs? Neem dan contact met ons op!

Deta-vast

Als PMT Groep kunnen wij als geen ander talent werven, binden en boeien. Inmiddels hebben wij voor een groot aantal verzekeraars en pensioenuitvoerders starters geworven. Wij geloven dat het intensief begeleiden, opleiden en helpen ontwikkelen van starters de sleutel is tot succes. PMT Groep zorgt voor een vliegende start door een uitdagende opleiding, maar wij borgen ook gedurende de deta-vast periode dat de starter zijn weg vindt bij zijn toekomstig werkgever. Samen met onze opdrachtgever stellen wij het profiel van de te werven kandidaten vast. PMT Groep zorgt voor de eerste gesprekken en screening, u als opdrachtgever bepaalt op basis van een tweede gesprek welke kandidaten u wilt laten starten. Daarnaast richten wij een maatwerk opleidingsprogramma in. De opzet kiest u zelf, bijvoorbeeld Wft opleidingen, Lean Yellow Belt, Excel, Telefoontraining of Schriftelijke communicatie. Natuurlijk helpen wij bij het samenstellen van een gebalanceerd en aantrekkelijk programma.

De kandidaat is een jaar actief op basis van detachering en na dat jaar kunt u de geworven starter kosteloos in dienst nemen. Gedurende het jaar begeleiden wij uw toekomstig werknemer intensief om zijn of haar plek binnen uw organisatie te vinden. Op zoek naar talent? Wij lichten u graag onze aanpak verder toe!

 

Procesverbetering

Veranderingen realiseren is geen eenvoudig proces. Marktontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en vragen om een hoge mate van flexibiliteit. Als geen ander kunnen onze Lean Greenbelts en Lean Six Sigma Blackbelts de verbinding leggen met het management, ondersteunende afdelingen én medewerkers binnen de operatie. Samen met u zorgen wij voor zichtbare en blijvende verbeteringen op de werkvloer.

U kunt door individuele inhuur van onze procesconsultants uw veranderkracht een boost geven. Ook kunnen wij ondersteunen door met een unieke combinatie van tooling – de Change Simplifier® – en de begeleiding van onze ervaren procesconsultants uw operationele afdelingen zelf in staat te stellen om continu verbeteringen door te voeren. Onze Lean Six Sigma specialisten hebben uitgebreide praktijkervaring opgedaan op operationele afdelingen bij verzekeraars, pensioenuitvoerders en verzekeringsadviseurs. Met deze ervaring kunnen zij operationele uitdagingen uitstekend doorgronden én beïnvloeden. Meer weten over onze procesconsultants, methodiek of ons trackrecord? Maak een afspraak!