Professionals

Zowel voor onze eigen organisatie als voor onze opdrachtgevers zijn we regelmatig op zoek naar meer ervaren kandidaten, om een vacature of opdracht te vervullen. Ben jij die beschikbare professional met meer dan 2 jaar werkervaring in de pensioenbranche en ben je in het bezit van relevante vakdiploma’s? Combineer je dat met een positieve grondhouding? Laat dan je CV achter op onze site!

Een van de meest in het oog springende aspecten van PMT is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. De kennis, kunde en persoonlijkheid van onze mensen maken dat we als een betrouwbare en betrokken detacheerder en bemiddelaar bekend staan. Op een open, eerlijke en transparante wijze gaan wij op zoek naar de juiste match.

PMT Groep verbindt professionals met passende opdrachten, vacatures en organisaties!

ZZP’ers

Als ervaren vakspecialist ben je bij PMT aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid netwerk van ZZP’ers met hun eigen specifieke ervaring binnen de pensioen en leven branche of bij decentrale overheden. Een netwerk dat wij graag bij onze opdrachtgevers inzetten voor tijdelijke en interessante opdrachten op het uiteenlopende vakgebieden zoals administratie, klantcontact, relatiebeheer, financieel advies, proces- en projectmanagement, IT, actuarieel en juridisch.

Omdat de markt en onze opdrachtenportefeuille voortdurend in beweging zijn, maken we graag kennis met vak-volwassen ZZP’ers die beschikken over ruime inhoudelijke ervaring en up-to-date vakdiploma’s. PMT Groep staat voor kwaliteit, natuurlijk ook waar het gaat om samenwerking met ZZP’ers. Alleen als je in het bezit bent van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een inschrijving KvK en een geldig legitimatiebewijs en twee referenties kunnen we de samenwerking op basis van een modelovereenkomst aangaan.