Jr. Beleidsmedewerker Dynamische Pensioenbranche

Niet vaak krijg je de kans om je carrière te beginnen in een positie die zo veel uitdaging en mogelijkheden biedt, zeker niet in een sector die zo cruciaal is voor de maatschappij! Pensioen is niet alleen iets voor later; het is voor jou, je ouders, je kleine nichtje van twee - eigenlijk voor iedereen. Het stelsel ondergaat nu al veranderingen, waardoor deze dynamische branche nog boeiender en relevanter wordt. Zeker ook voor jou, ook al sta je nog aan het begin van je carrière. Als Junior Beleidsmedewerker ben je een essentieel onderdeel van een betrokken en ambitieus team, en heb je directe impact op het leven van miljoenen Nederlanders!

Wat ga je doen?

Als Junior Beleidsmedewerker krijg je de kans om in korte tijd veel te leren, niet alleen over pensioenzaken, maar ook over communicatie, beleid, en hoe je overleeft als de koffiemachine het begeeft. Hier zijn enkele avonturen waar je in duikt:

Communicatie:
Verzorgen van communicatie naar verschillende belanghebbenden via nieuwsbrieven en rapportages. Een vlotte pen en het vermogen om communicatie aantrekkelijk vorm te geven zijn hierbij essentieel.

Coördinatie:
Notuleren tijdens vergaderingen en deze omzetten in acties. Coördineren van de voortgang en ervoor zorgen dat iedereen zich houdt aan de actiepunten. Hierbij is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en natuurlijk verbinding zoekt met iedereen.

Organisatie:
Organiseren van verschillende (inhoudelijke) bijeenkomsten. Hier kun je jouw organisatorische talenten volledig benutten.

Beleidsontwikkeling:
Helpen bij het opstellen van beleidsstukken. Naast een hands-on mentaliteit, kun je ook afstand nemen om het grotere geheel te overzien.

Ondersteuning Legal Counsel:
Nauwkeurige ondersteuning bieden aan de Legal Counsel in structurele werkzaamheden. Hier is precisie en zorgvuldigheid van groot belang, gezien de impactvolle aard van de zaken.

Waar kom je terecht?
Onze opdrachtgever is een van de meest toonaangevende pensioenbedrijven in Nederland, met behoud van een persoonlijke aanpak. Bij hen ben je geen 'nummertje'; je wordt gezien en gewaardeerd. Er zijn talloze mogelijkheden om trainingen te volgen die gericht zijn op zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Hier krijg je de ruimte om te groeien, te leren en een impact te hebben in een branche die er echt toe doet.

Wat staat er voor jou klaar?
Een startsalaris van € 2.900,- o.b.v. 36 uur per week

Dit salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent.

180 vakantieuren & vakantiegeld
Geniet van je welverdiende vakantie en laat ons je reisfoto's zien als je terugkomt.

Hybride werken heeft de toekomst.
Ga jij gezellig een paar dagen per week naar kantoor toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding.

Ingerichte thuiswerkplek – check!
We zorgen dat je er comfortabel bijzit als jij de challenge voor jouw talent aangaat! PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor.
Pensioenregeling? Yes!
We laten jou niet in de kou staan op je oudedag!

Enthousiast geworden?
Zin om jouw talenten bij PMT verder te ontwikkelen? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan een kennismaking in door te solliciteren of bel of stuur een appje/mailtje om eerst vrijblijvend bij te praten. Onze Career Consultant Laura staan voor je klaar via
talent@pmtgroep.nl of 06-50840493 🚀

Kennismaken?

Nu al zin om deze uitdaging aan te pakken? Of wil je eerst vrijblijvend informatie?

Neem dan contact op met onze Career Consultant Laura Petersone

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
talent@pmtgroep.nl 06 - 50840493
Laat je gegevens achter en Laura neemt contact met jou op!