Junior Developer bij de overheid

Wil jij een bijdrage leveren aan de alsmaar veranderende wereld van IT en robotisering binnen de overheid? Besteed jij jouw vrije tijd graag aan het bestuderen van programmeertalen? Wil jij hier graag je werk van maken, maar heb je geen specifieke IT-opleiding gevolgd? Geen probleem bij PMT en dochter Embrace IT! Wij kijken liever naar jouw persoonlijk talent!💪

Als Junior RPA-Developer doorloop je een op maat gemaakte opleiding van onze eigen ervaren developers en krijg je de ruimte om je snel te ontwikkelen op het gebied van RPA. Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Zo word je gecoacht door een ervaren begeleider van PMT Groep en krijg je vanuit EmbraceIT een mentor.

De eerste maand bij ons zal geheel in het teken staan van opleiding en ontwikkeling en leer je meer over wat wij doen bij PMT Groep & Embrace IT, krijg je een stevige RPA (Robotic Process automation) introductie en start je zelfstandig met jouw BluePrism opleidingen.

Hiermee leg je een solide basis op het gebied van RPA. Daarnaast leer je ook methodieken om jouw kennis tijdens jouw opdracht bij de overheid op de juiste manier toe te passen, zoals Agile/scrum, SQL & Lean Six Sigma.

Jouw eerste opdracht staat al vast!
Jouw eerste opdracht als RPA-developer staat al vast! Na een intensieve opleidingsperiode zul jij onze opdrachtgever – een grote overheidsinstelling in Utrecht – gaan versterken. Je komt terecht in een kansrijke, leerzame omgeving, waar je samenwerkt in een team van circa 15 collega’s , een mix van Junior tot Senior Developers – met veel mogelijkheden om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Wie ben jij?

 • Denken en doen – staan bij jou niet los van elkaar
 • We leggen de lat hoog – en springen er gezamenlijk overheen
 • Groei – beweging is de enige constante
 • Plezier – goed gemutst ook in de zomer 😉
 • Onze Teamspirit zou je eens moeten voelen!

Spreekt dit jou aan? Mooi! Nog een paar praktische punten die voor ons belangrijk zijn voor onze samenwerking:

 • Een (bijna) afgeronde hbo of wo-diploma. Jouw studierichting is voor ons minder belangrijk, we geloven dat jouw persoonlijke verhaal meer vertelt over de match tussen jou en PMT en IT!
 • Je woont in de Randstad en bent flexibel om te reizen wanneer de coronamaatregelen dat weer mogelijk maken.
 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift is een pré.

Wat bieden bij jou?
Wij vragen misschien veel, maar dat komt omdat we ook veel te bieden hebben!

Een startsalaris van € 2.500 bruto per maand voor 40 uur per week.

 • 25+ vakantiedagen & vakantiegeld 🌴 🍹
  Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken graag met jou mee in mogelijkheden.
 • Hybride werken heeft de toekomst.
  Ga jij gezellig een dagje naar de opdrachtgever toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding. Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding!
 • Ingerichte thuiswerkplek – check! ✅
  We zorgen dat je er comfortabel bijzit als jij de challenge voor jouw talent aangaat! PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor.
 • Flexibiliteit - Parttime is ook mogelijk bij PMT!
  Meer vrije tijd overhouden om te sporten, vrijwilligerswerk te doen of gewoon te chillen met je vrienden? Dan werk je in plaats van 40 uur toch gewoon 32,36 of 38 uur?
 • Pensioenregeling? Yes!
  We laten jou niet in de kou staan op je oudedag! ⛄

Ga jij ervoor?
Ben je enthousiast geworden? Dan horen we graag van jou! Stuur je cv en motivatie naar Tessa Stegman via stegman@pmtgroep.nl. Mocht je nog vragen hebben of wil je overleggen… bel gerust naar 06 - 82012453. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Kennismaken?

Nu al zin om deze uitdaging aan te pakken? Of wil je eerst vrijblijvend informatie?

Neem contact op met Tessa, zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
talent@pmtgroep.nl 06 - 82012453
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op