Junior Projectmedewerker

Mooie (bij) baan met veel impact!

Vind je het belangrijk om mensen te kunnen helpen? Wordt je daarnaast enthousiast van puzzelen en onderzoeken? Dan is dit dé kans om jouw detective skills in te zetten! Wij hebben namelijk een toffe rol in een leuk project bij een grote verzekeraar. Je gaat aan de slag met het achterhalen van de niet bekende gegevens van uitkeringsgerechtigden. Dat zijn personen die recht hebben op een uitkering, maar omdat hun gegevens niet bekend zijn, kunnen wij deze mensen niet informeren over hun uitkering. Kortom, help je ons mee om deze mensen op te sporen?!

Om deze gegevens te achterhalen moet er een onderzoek gestart worden. Je werkt volgens een bepaald stappenplan, creativiteit en nauwkeurigheid zijn hierin belangrijk. Dit gaat tenslotte om zeer cruciale gegevens waardoor je ook een grote verantwoordelijkheid hebt om de kwaliteit hoog te houden. Zo gebruik je verschillende kanalen en manieren om de gegevens van de klanten te achterhalen. Je zoekt in verschillende administratiesystemen van de verzekeraar, maar ook bijvoorbeeld via social media. Daarna draag je zorg dat de benodigde gegevens correct geadministreerd worden en dat alles klaarstaat voor de vervolgstappen.

Je komt terecht in een jong en enthousiast team, waar veel aandacht is voor het inwerken en begeleiding. Ook houden we de sfeer graag informeel en gezellig. Tegelijkertijd zijn professionaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel voor ons vanzelfsprekend. Dus zoek je een serieuze bijbaan/baan waar je waardevolle werkervaring op kan doen, schroom dan niet om te solliciteren!

  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar
    Je werkt hybride vanuit thuis/kantoor (in Amstelveen of Gouda. Veel flexibiliteit is mogelijk)
  • Je bent nauwkeurig en kunt goed overweg met excel
  • Je maakt nieuwe kennis snel eigen
  • Je bent vanaf juni/juli tot minimaal september/oktober of langer beschikbaar. Maar hierin is ook meer mogelijk en denken we graag met jou mee!
Kennismaken?

Nu al zin om deze uitdaging aan te pakken? Of wil je eerst vrijblijvend informatie?

Neem dan contact op met onze Career Consultant Laura Petersone

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
petersone@pmtgroep.nl 06-50840493
Laat je gegevens achter en Laura neemt contact met jou op!