Junior Sourcing Consultant (Recruitment)

In de zomer vanaf het terras werken en in de winter op de bank met een kop chocomel, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar toch kan dit jouw nieuwe werkelijkheid worden. Vind jij het leuk om nieuwe contacten te leggen? Ben je representatief en gaat schrijven jou gemakkelijk af? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Jij bent iemand die houdt van lachen en neemt positieve energie met je mee. Ook heb jij minimaal een MBO-4 diploma en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! Wil je eerst wat meer te weten komen? Lees dan nog even door.

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een jong en bruisend bedrijf dat zich inzet voor grote opdrachtgevers in de pensioenbranche, gemeentes en IT. Als een echte detective ga jij via verschillende kanalen op zoek naar starters met de juiste instelling en veel potentie. Je leert de juiste mensen te vinden, hen te motiveren én te activeren!

Maar wat ga je nu precies doen?
  1. Identificeren en aantrekken van potentiële kandidaten: onze toekomstige Trainees! Je zoekt naar geschikte kandidaten via verschillende kanalen, waaronder online platforms, sociale media en careerevents.
  2. Screening en selectie van kandidaten: je beoordeelt cv’s, voert telefonische gesprekken om zo te beoordelen of de kandidaat past bij onze bedrijfscultuur. Je organiseert het gesprek tussen recruitmentteam en de kandidaat.
  3. Relatiebeheer: je onderhoudt de relatie met potentiële kandidaten om hun interesse in onze organisatie te behouden. Je bent een belangrijke schakel in een positieve candidate experience die wij bij PMT zo belangrijk vinden.
  4. Samenwerking met het recruitment team: oftewel de Career Consultants binnen PMT. We werken nauw samen en dragen zo gezamenlijk bij aan een belangrijk doel van PMT: Groei!

Heb je hier geen ervaring mee? Geen enkel probleem! Ons recruitmentteam neemt je bij de hand en helpt je deze uitdaging aan te gaan totdat jij alle fijne kneepjes van het vak onder de knie hebt.

Onderdeel zijn van PMT Groep betekent…

… heel veel gezelligheid. We richten ons al meer dan 22 jaar op het ontwikkelen van talent. Maar we zijn daarnaast vooral een hecht team met leuke collega’s. Onze ruim 100 PMT’ers zijn actief bij tientallen verschillende opdrachtgevers en tegelijkertijd enorm verbonden met PMT. We organiseren van alles: jaarlijks PMT-weekend, borrels, inspiratiesessies, activiteiten, van padel tot een middagje op een boot; Heb je zelf een goed idee? Laat het vooral weten!

Ook niet onbelangrijk:
  • Een fulltime startsalaris van € 2.250 -€ 2.500,- (incl. vakantiegeld is dit tot € 2.708,25!) Liever parttime werken? Dat kan al vanaf 16 uur in de week!
  • 25+ vakantiedagen & vakantiegeld 🌴 🍹 Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken graag met jou mee in mogelijkheden.
  • Hybride werken heeft de toekomst. We komen gezellig bij elkaar in Gouda en er wordt ook vanuit huis gewerkt. Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding. Werk je op kantoor, dan natuurlijk een reiskostenvergoeding!
  • Ingerichte thuiswerkplek - check!✅ We zorgen dat je er comfortabel bijzit als jij thuis de challenge aangaat!
  • Pensioenregeling? Yes! We laten jou niet in de kou staan op je oudedag.

Dus, ben jij een optimist? Lach je graag? En vind jij net als wij dat er meer is dan alleen werk? Dan moeten we haast wel een goede match zijn en staat de deur in Gouda wagenwijd voor je open! We zijn niet zo van uitgebreide sollicitatieprocedures, dus bel of stuur een mailtje naar Laura Petersone (06-50840493; petersone@pmtgroep.nl) en zij neemt snel contact met jou op om een kennismaking te plannen!

Kennismaken?

Nu al zin om deze uitdaging aan te pakken? Of wil je eerst vrijblijvend informatie?

Neem dan contact op met onze Career Consultant Laura Petersone

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
petersone@pmtgroep.nl 06 - 50840493
Laat je gegevens achter en Laura neemt contact met jou op!