Traineeship Young Professional

Ben jij iemand die het belangrijk vindt om iets voor anderen te betekenen in je werk? Vind jij het leuk om mensen te helpen en wil je werken in een organisatie die zich richt op verbetering? Dan is deze vacature iets voor jou! Als Trainee start je bij PMT aan een opleidingstraject van 18 maanden, pas je jouw opgedane kennis meteen toe in de praktijk en word je klaargestoomd om impact te maken! Dit alles in een branche waar de komende jaren veel staat te gebeuren en jij het verschil kan maken, de pensioenbranche!

Als Trainee heb jij een afwisselend takenpakket vol met uitdaging! Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorgeloze oudedag van pensioendeelnemers. Je zorgt dat de pensioenuitkeringen soepel verlopen door gegevens te controleren, pensioenaanspraken te berekenen, en administratieve processen in goede banen te leiden. Daarnaast denk je mee over verandertrajecten, impactvolle vernieuwingen binnen de organisatie.

De sfeer is open, nuchter en samenwerkingsgericht. Je trekt intensief op met je directe collega’s, hebt contact met externe stakeholders en diverse afdelingen, maar vind het niet erg om zelfstandig aan de slag te gaan en initiatief te nemen.

Deze impactvolle baan start met een zachte landing. Je doorloopt een op maat gemaakt opleidingsprogramma waarin je de kennis van pensioenen eigen maakt, handige trainingen volgt en de procesverbetering induikt.

Ook maak je kennis met jouw eigen PMT-coach waarmee je een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingstraject start. In combinatie met de kennis op de werkvloer geeft dit jou in 18 maanden een vliegende start voor de rest van jouw carrière. Na deze periode krijg jij namelijk de mogelijkheid om in dienst te treden bij deze grote pensioenorganisatie.

Spreekt dit jou aan? Mooi! Nog een paar praktische punten die belangrijk zijn voor onze samenwerking:

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of WO-diploma.
  Jouw studierichting is voor ons minder belangrijk, we geloven dat jouw persoonlijke verhaal meer vertelt over de match tussen jou & PMT!
 • Je bent bereid 1 a 2 dagen naar kantoor in Den Haag te reizen.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Wat krijg jij ervoor terug?

 • Startsalaris van € 2.500 (op basis van 40 uur full-time). Liever 32 uur of 36 uur werken? Dat is zeker een mogelijkheid!
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.
 • Hybride werken heeft de toekomst. In het begin zal je iets vaker in Den Haag te vinden zijn, daarna werk je toe naar een combinatie van op kantoor en thuiswerken. Werk je op kantoor? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding.
  Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding.
 • Ingerichte thuiswerkplek – check!
 • Pensioenregeling? Yes! We laten jou niet in de kou staan op je oude dag.

Lijkt het je leuk om jouw talenten bij PMT te ontwikkelen en impact te maken bij een grote organisatie? Plan een kennismaking in door te solliciteren of bel/app/mail om eerst vrijblijvend kennis te maken. Onze Career Consultant Tessa staat voor je klaar!

Kennismaken?

Nu al zin om deze uitdaging aan te gaan? Of wil je eerst vrijblijvend informatie?

Neem dan contact op met onze Career Consultant Tessa Stegman

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
talent@pmtgroep.nl 06 - 82012453
Laat je gegevens achter en Tessa neemt contact met jou op!