We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om de gebruikerservaring van onze website te verbeteren. Door op "Akkoord" te klikken, verklaart u akkoord te gaan met het gebruik van deze analysecookies.

Traineeship Klantcontact

Challenge your Talent

Ben jij maatschappelijk ingesteld en krijg jij er energie van om mensen door middel van persoonlijk contact net een stapje verder te helpen? Zoek jij in gesprekken graag samen naar de oplossingen en wil jij je graag verder ontwikkelen aan de kant van relatiebeheer en communicatie? Dan kan het verder lezen van deze vacature de start zijn van een interessante carrière met ontzettend veel doorgroeimogelijkheden! We beginnen bij het begin, maar jij bepaalt de route die wij samen afleggen!

Neem Contact op met Mariam Bekijk onze video!

Wat houdt ons Traineeship Klantcontact in?

In jouw eerste jaar start jij met een uitdagend opleidingstraject samen met je mede-trainees. Je start met een uitdagende klantcontactfunctie en je zult je daarna steeds meer gaan specialiseren richting de commercie. Hierbij kun je denken aan relatiebeheerder en uitgroeien tot projectleider of zelfs teammanager.

In de pensioenbranche is een luisterend oor en een helder gesprek onmisbaar. Met de invoering van de nieuwe Pensioenwet verandert er veel voor mensen die pensioen opbouwen. Door de wijziging van wet- en regelgeving is het aan jou de taak de complexe veranderingen op een heldere manier aan hen uit te leggen. Jij bent zowel expert in pensioenen als in service. Uitdaging genoeg dus!

Bij PMT sta jij op nummer 1

Als PMT'er sta jij op nummer 1. Jouw groei en ontwikkeling staan centraal. Maar we doen het samen. Want talent kan zich alleen ontwikkelen als we persoonlijk samenwerken en elkaar ondersteunen. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van PMT. PMT bestaat uit circa 100 PMT'ers vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. Met de meest verschillende studieachtergronden - van Toegepaste wiskunde en Biologie tot de Hotelschool en Geschiedenis. We leggen de lat hoog en springen er samen overheen. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!
Ontdek hoe ons Traineeship Klantcontact jou uitdaagt!
Neem contact met Mariam

Wanneer zijn we een match?

Je hebt een (bijna) afgeronde HBO of WO studie en woont in de Randstad of verhuist hier binnenkort naartoe. Je bent nog lang niet uitgeleerd, bent flexibel en zit vol positieve energie! En last but not least! Je bent niet bang om te bellen en helpt mensen graag vooruit.
Ingo Ruiter

Je salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent. Jaarlijks ontvang je een procentuele- én prestatieverhoging. Perfecte match? Dan zetten wij jouw contract na 6 maanden om naar onbepaalde tijd!

Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen, bijvoorbeeld omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken met je mee. Ook ontvang je 8,33% vakantiegeld.

Ga jij gezellig een dagje naar je opdrachtgever toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding. Werk je thuis, dan ontvang je een thuiswerkvergoeding.

PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor. We zorgen er natuurlijk voor dat je er ook thuis comfortabel bijzit.

Meer vrije tijd overhouden om te sporten, vrijwilligerswerk te doen of gewoon te chillen met je vrienden? Dan werk je in plaats van 40 uur toch gewoon 32, 36 of 38 uur.

Je gehele PMT carrière wordt jij ondersteund door je Challenge manager. Zo zorgen wij dat jij snel kan doorgroeien.

Wij laten je niet in de kou staan op je oudedag.

We leggen de lat hoog – Spring jij er samen met ons overheen?

Lijkt het je leuk om jouw talenten bij PMT te ontwikkelen en impact te maken? Maak je interesse kenbaar door je gegevens hieronder achter te laten of app/bel/mail met onze Career Consultant Mariam (06-26751650/talent@pmtgroep.nl). Voldoe je niet helemaal aan alle eisen, schroom je dan niet om alsnog contact op te nemen. Onze Career Consultant Mariam staat voor je klaar!
Contact

Benieuwd naar ons Traineeship Klantcontact?

Neem dan contact op met Mariam Nissan (06-26751650), zij kan je alles over het traineeship vertellen.

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
talent@pmtgroep.nl 06-267 516 50
Neem contact op met Mariam