"We leggen de lat hoog en springen
er samen overheen"

vind jouw uitdaging

Challenge Your Talent

Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent! In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. Kies voor een prettige, veilige werkomgeving met goed gemutste collega’s. Ook in de zomer! Want hard werken en plezier gaan bij PMT hand in hand. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. We leggen de lat hoog en springen er samen overheen. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!

PMT-HOME-blok-01
Veelgestelde vragen

Als je kiest voor één van onze traineeships dan zorgen wij voor een vliegende start. Natuurlijk leren we elkaar eerst echt goed kennen op kantoor in Gouda. Vervolgens combineer je het uitvoeren van een opdracht met ons uitgebreide opleidingstraject. Daarbij begin je met het behalen van je inhoudelijke vakdiploma’s. Verder maak je kennis met de Lean-filosofie en hebben we aandacht voor de belangrijke rol van IT en data. Ook maken we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met o.a. de workshop Teamrolmanagement. Dat alles met een duidelijke focus op het samen creëren van waarde en een positief resultaat!

In het 1e jaar leg je een solide basis met ons opleidingstraject om vervolgens zelf - op basis van je persoonlijke ambitie - vorm te geven aan je verdere specialisatie. Dat doe je door gebruik te maken van ons ruime aanbod aan incompany trainingen. Van Persoonlijke effectiviteit, Lean Green Belt (proces), Actuarieel rekenen, PowerBI (data), Introduction to programming, Agile Scrum, Excel expert tot Personal branding… You name it, we got it!

Binnen PMT zijn wij van vele markten thuis. Dit geeft je de kans om met diverse specialisaties kennis te maken en samen te onderzoeken hoe je jouw talent optimaal kunt benutten. Zo kan je kiezen om je te specialiseren op het gebied van proces- en projectmanagement, Robotic Process Automation (RPA) of op het snijvlak van Business en IT. Maar ook inhoudelijk specialiseren op het vlak van pensioen of binnen het sociaal domein behoort tot de mogelijkheden. Kortom, uitdagingen genoeg om erachter te komen welke goed bij jou past!

Zeker niet! Groot of klein, we stimuleren elkaar continu om een volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Met je persoonlijke challenge manager heb je een eigen sparringpartner en je wisselt regelmatig ervaringen uit met je PMT collega’s. Je krijgt de ruimte om zelf de richting van je carrière te bepalen en we leren samen van de uitdagingen die we onderweg tegenkomen. Fouten maken mag, dat doet iedereen. Zo zien we in iedere uitdaging een kans om verder te groeien! Dus Challenge Your Talent bij PMT!

Openstaande vacatures
Junior Developer bij de overheid - in de Randstad - 32 tot 40 uur per week

Wil jij een bijdrage leveren aan de alsmaar veranderende wereld van IT en robotisering binnen de overheid? Besteed jij jouw vrije tijd graag aan het bestuderen van programmeertalen? Wil jij hier graag je werk van maken, maar heb je geen specifieke IT-opleiding gevolgd? Geen probleem bij PMT en dochter Embrace IT! Wij kijken liev [...]

PMT Groep - banner6
Junior Projectmedewerker - in de Randstad - 32 uur per week

Vind je het belangrijk om mensen te kunnen helpen? Wordt je daarnaast enthousiast van puzzelen en onderzoeken? Dan is dit dé kans om jouw detective skills in te zetten! Wij hebben namelijk een toffe rol in een leuk project bij een grote verzekeraar. Je gaat aan de slag met het achterhalen van de niet bekende gegevens van uitkeri [...]

PMT-Header-contact-2.original
Traineeship Data Analist - Randstad - 40 uur per week

Ben je net afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd en heb je een groot maatschappelijk hart? Zie jij het zitten om van puzzelen en analyseren je werk te maken? Wil je in rap tempo groeien als het om zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling gaat? Als jouw antwoord hierop ‘JA’ is kan het verder lezen van deze vac [...]

PMT img blogs6 yu
Financieel Adviseur Hypotheken & Vermogen - Utrecht - 38 uur per week

Wil jij graag klanten helpen met jouw verrassende aanpak en inlevingsvermogen? Als financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor het professioneel invullen van behoeften en wensen van klanten en weet je de verwachtingen van de klant te overtreffen.

PMT-Header-blogs2
Traineeship IT - Randstad - 40 uur per week

Ben jij een (bijna) afgestudeerde talentvolle starter? Heb je geen specifieke IT-opleiding gevolgd, maar houd je van puzzelen en het bestuderen van programmeertalen in je vrij tijd. En wil je hier graag je werk van maken? Dan heeft PMT in samenwerking met onze dochter Embrace IT iets speciaals voor jou!

PMT-Header-traineeship-IT
Traineeship Consultancy - Randstad - 40 uur per week

De pensioenbranche saai…?! Zeker weten van niet! Als er ergens een interessant carrièreperspectief te bieden valt, dan is dat binnen deze branche en bij PMT. Heb je een groot maatschappelijk hart, vind je procesoptimalisatie interessant en sta je open om nog veel te leren? Dan is het verder lezen van deze vacature wellicht de ee [...]

PMT-Header-contact-2
contact

Ga jij de uitdaging aan met één van onze traineeships?

Wacht dan niet en neem contact met ons op. We leren je graag kennen en helpen je om een goed beeld te krijgen van onze traineeships. Onze Career Consultants Laura Petersone (06-50840493) en Tessa Stegman (06-34127713) staan voor je klaar.

Neem hier contact op met Laura en Tessa.