"We leggen de lat hoog en springen
er samen overheen"

vind jouw uitdaging

Challenge Your Talent

Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent! In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. Kies voor een prettige, veilige werkomgeving met goed gemutste collega’s. Ook in de zomer! Want hard werken en plezier gaan bij PMT hand in hand. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. We leggen de lat hoog en springen er samen overheen. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!

PMT-HOME-blok-01
Veelgestelde vragen

Als je kiest voor één van onze traineeships dan zorgen wij voor een vliegende start. Natuurlijk leren we elkaar eerst echt goed kennen op kantoor in Gouda. Vervolgens combineer je het uitvoeren van een opdracht met ons uitgebreide opleidingstraject. Daarbij begin je met het behalen van je inhoudelijke vakdiploma’s. Verder maak je kennis met de Lean-filosofie en hebben we aandacht voor de belangrijke rol van IT en data. Ook maken we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met o.a. de workshop Teamrolmanagement. Dat alles met een duidelijke focus op het samen creëren van waarde en een positief resultaat!

In het 1e jaar leg je een solide basis met ons opleidingstraject om vervolgens zelf - op basis van je persoonlijke ambitie - vorm te geven aan je verdere specialisatie. Dat doe je door gebruik te maken van ons ruime aanbod aan incompany trainingen. Van Persoonlijke effectiviteit, Lean Green Belt (proces), Actuarieel rekenen, PowerBI (data), Introduction to programming, Agile Scrum, Excel expert tot Personal branding… You name it, we got it!

Binnen PMT zijn wij van vele markten thuis. Dit geeft je de kans om met diverse specialisaties kennis te maken en samen te onderzoeken hoe je jouw talent optimaal kunt benutten. Zo kan je kiezen om je te specialiseren op het gebied van proces- en projectmanagement, Robotic Process Automation (RPA) of op het snijvlak van Business en IT. Maar ook inhoudelijk specialiseren op het vlak van pensioen of binnen het sociaal domein behoort tot de mogelijkheden. Kortom, uitdagingen genoeg om erachter te komen welke goed bij jou past!

Zeker niet! Groot of klein, we stimuleren elkaar continu om een volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Met je persoonlijke challenge manager heb je een eigen sparringpartner en je wisselt regelmatig ervaringen uit met je PMT collega’s. Je krijgt de ruimte om zelf de richting van je carrière te bepalen en we leren samen van de uitdagingen die we onderweg tegenkomen. Fouten maken mag, dat doet iedereen. Zo zien we in iedere uitdaging een kans om verder te groeien! Dus Challenge Your Talent bij PMT!

Openstaande vacatures
Recruiter/Career Consultant - Gouda & Thuis - 32 tot 40 uur per week

Heb je al ervaring opgedaan als Recruiter of ben je toe aan een energieke carrière switch? Krijg jij energie van het in contact zijn met verschillende mensen? Ben je van nature nieuwsgierig, creatief aangelegd en kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden, ook onder druk? Werk je graag voor een gezellig, kleinschal [...]

PMT Groep - banner7
Junior Developer bij de overheid - in de Randstad - 32 tot 40 uur per week

Wil jij een bijdrage leveren aan de alsmaar veranderende wereld van IT en robotisering binnen de overheid? Besteed jij jouw vrije tijd graag aan het bestuderen van programmeertalen? Wil jij hier graag je werk van maken, maar heb je geen specifieke IT-opleiding gevolgd? Geen probleem bij PMT en dochter Embrace IT! Wij kijken liev [...]

PMT Groep - banner6
Traineeship Recruitment - Gouda & Thuis - 32 tot 40 uur per week

Krijg jij energie van het in contact zijn met verschillende mensen? Ben je van nature nieuwsgierig, creatief aangelegd en kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden, ook onder druk? Werk je graag voor een gezellig, kleinschalig bedrijf waar plezier de basis vormt voor succes? Maak je van elk gesprek wat je voert ee [...]

PMT-Header-contact-2.original
Traineeship Data Analist - Randstad - 38 uur per week

Ben je net afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd en heb je een groot maatschappelijk hart? Zie jij het zitten om van puzzelen en analyseren je werk te maken? Wil je in rap tempo groeien als het om zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling gaat? Als jouw antwoord hierop ‘JA’ is kan het verder lezen van deze vac [...]

PMT img blogs6 yu
contact

Ga jij de uitdaging aan met één van onze traineeships?

Wacht dan niet en neem contact met ons op. We leren je graag kennen en helpen je om een goed beeld te krijgen van onze traineeships. Onze Career Consultants Laura Petersone (06-50840493) en Tessa Stegman (06-82012453) staan voor je klaar.

Neem hier contact op met Laura en Tessa.