Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling

Ontwikkeling is een continu proces. Dat geldt voor de dienstverlening van PMT Groep, maar natuurlijk ook voor jou als startende PMT’er. Bij PMT ben je nooit uitgeleerd. Vanaf de start investeer jij samen met PMT tijd en energie om door opleidingen, trainingen en coaching te werken aan jouw inhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling.

Iedere junior PMT’er begint het opleidingstraject met het behalen van de vakdiploma’s. Ondertussen maak jij ‘met de mouwen opgestroopt’ kennis met de branche en ga jij samen met je persoonlijk begeleider op zoek naar jouw kwaliteiten en interesses. De combinatie van kennis en ervaring, maatwerkopleidingen en coaching helpen jou om je te specialiseren als consultant. Zo komen we samen vooruit!

 

Samenwerken op basis van vertrouwen

Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur! Samen maken we PMT Groep succesvol. Van starter tot senior en van projectmedewerker tot ZZP-er; iedereen is ons visitekaartje. Alleen in verbondenheid kunnen we de behoefte van onze opdrachtgevers optimaal invullen en de verwachtingen overtreffen!

Onze werkwijze is transparant, professioneel en met een positieve insteek. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Samenwerken op basis van vertrouwen en openheid is belangrijk voor ons, want wij zijn ervan overtuigd dat dit essentieel is voor een prettige en langdurige relatie, zowel met opdrachtgevers als met collega PMT’ers.

Vanuit PMT wordt er veel georganiseerd om elkaar, naast het werk, nog beter te leren kennen. Dat varieert van een pub-quiz tot aan een stedentrip en van een sportevenement tot aan een gezellig diner.

Perspectief

Bij PMT Groep doe je in hoog tempo werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers. Ondertussen sta je niet stil, maar ontdek je jouw interesses en talenten om die verder te ontwikkelen. Van proces- en projectmanagement tot pensioenexpert en van communicatie tot data-analyse en IT; jij zit zelf achter het stuur en bepaalt de richting en het tempo.

De projecten en individuele opdrachten voer je uit bij toonaangevende verzekeraars, gemeenten, pensioenuitvoerders of verzekeringsadviseurs. Het merendeel van onze opdrachtgevers is in de Randstad gevestigd. Goed om te weten: reizen en flexibiliteit hoort bij werken op opdrachtbasis. Juist doordat je in wisselende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers werkt en regelmatig in gesprek bent met jouw persoonlijk begeleider, zal je al snel ontdekken waarin jij je verder wilt specialiseren.

Een individueel opleidingsprogramma, persoonlijke begeleiding en specifiekere opdrachten leiden tot de verdere specialisatie op het terrein dat bij jou past. Zo werken we samen aan jouw perspectief!

VACATURES >