"We leggen de lat hoog en springen
er samen overheen"

vind jouw uitdaging

Challenge Your Talent

Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent! Kies voor het traineeship dat bij je past en doe bij verschillende opdrachtgevers snel veel ervaring op. Jouw talent en ambitie staan centraal en vormen de basis voor jouw carrièrepad en persoonlijke ontwikkeling. En dat doe je niet alleen. Vanaf dag één ben je onderdeel van een team vol enthousiasme, positieve energie en humor.

PMT-HOME-blok-01
Veelgestelde vragen

Als je kiest voor één van onze traineeships dan zorgen wij voor een vliegende start. Natuurlijk leren we elkaar eerst echt goed kennen op kantoor in Gouda. Vervolgens combineer je het uitvoeren van een opdracht met ons uitgebreide opleidingstraject. Daarbij begin je met het behalen van je inhoudelijke vakdiploma’s. Verder maak je kennis met de Lean-filosofie en hebben we aandacht voor de belangrijke rol van IT en data. Ook maken we ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met o.a. de workshop Teamrolmanagement. Dat alles met een duidelijke focus op het samen creëren van waarde en een positief resultaat!

In het 1e jaar leg je een solide basis met ons opleidingstraject om vervolgens zelf - op basis van je persoonlijke ambitie - vorm te geven aan je verdere specialisatie. Dat doe je door gebruik te maken van ons ruime aanbod aan incompany trainingen. Van Persoonlijke effectiviteit, Lean Green Belt (proces), Actuarieel rekenen, PowerBI (data), Introduction to programming, Agile Scrum, Excel expert tot Personal branding… You name it, we got it!

Binnen PMT zijn wij van vele markten thuis. Dit geeft je de kans om met diverse specialisaties kennis te maken en samen te onderzoeken hoe je jouw talent optimaal kunt benutten. Zo kan je kiezen om je te specialiseren op het gebied van proces- en projectmanagement, Robotic Process Automation (RPA) of op het snijvlak van Business en IT. Maar ook inhoudelijk specialiseren op het vlak van pensioen of binnen het sociaal domein behoort tot de mogelijkheden. Kortom, uitdagingen genoeg om erachter te komen welke goed bij jou past!

Zeker niet! Groot of klein, we stimuleren elkaar continu om een volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Met je persoonlijke challenge manager heb je een eigen sparringpartner en je wisselt regelmatig ervaringen uit met je PMT collega’s. Je krijgt de ruimte om zelf de richting van je carrière te bepalen en we leren samen van de uitdagingen die we onderweg tegenkomen. Fouten maken mag, dat doet iedereen. Zo zien we in iedere uitdaging een kans om verder te groeien! Dus Challenge Your Talent bij PMT!

contact

Ga jij de uitdaging aan met één van onze traineeships?

Wacht dan niet en neem contact met ons op. We leren je graag kennen en helpen je om een goed beeld te krijgen van onze traineeships. Onze Career Consultants Laura Petersone (06-50840493) en Tessa Stegman (06-82012453) staan voor je klaar.

Neem hier contact op met Laura en Tessa.