''Het plezier dat we samen maken is de basis
van ons succes bij de opdrachtgever"

Ons verhaal

Al meer dan 20 jaar gaan we geen uitdaging uit de weg. We helpen onze opdrachtgevers met energie, leren elke dag en werken met plezier samen.

De eisen die worden gesteld aan de dienstverlening van onze opdrachtgevers binnen de pensioenbranche en het sociaal domein groeien met de dag. De focus op de klant, de druk om kosten te reduceren en te voldoen aan wetgeving. Een complexe transformatie waarbij automatisering en digitalisering centraal staan, zonder de klant uit het oog te verliezen.

Oplossingen bieden in die complexiteit is precies waar wij PMT’ers onze energie uithalen. Op een persoonlijke en betrokken wijze helpen we - circa 100 gedreven professionals – onze opdrachtgevers om grip te houden op deze toenemende complexiteit. Zo tillen we met energie de uitvoering naar een hoger niveau en brengen we teams mensgericht in beweging!

Fotocollage PMT website-2

Onze cultuur is met geen pen te beschrijven

Om dan toch een poging te wagen, zijn we gezamenlijk teruggegaan naar de kern om vervolgens te komen tot deze gedeelde waarden:

nrs1

Denken en doen
Staan bij ons niet los van elkaar

Wij PMT’ers zijn als geen ander in staat om wetgeving en beleid te vertalen naar de praktijk. De wijze waarop ligt ons nauw aan het hart; mensgericht, positief kritisch en optimistisch. Woorden en daden dus!

We leggen de lat hoog
En springen er gezamenlijk overheen

We schakelen snel, spelen in op veranderende behoeften en verrassen met oplossingen waar opdrachtgevers zelf nog niet aan gedacht hadden.

nrs2

nrs3

Groei
Beweging is de enige constante

Groot of klein, we stimuleren elkaar continu om een volgende stap te zetten in onze ontwikkeling en leren gezamenlijk van de hobbels die we onderweg tegenkomen.

Plezier
Goed gemutst, ook in de zomer

Het plezier dat we samen maken is de basis van ons succes bij de opdrachtgever.

nrs4

nrs5

Onze teamspirit
Zou je eens moeten voelen

We zien en waarderen ieders unieke mix van talent en persoonlijkheid en helpen elkaar verder.

20230420-PMT-163
Challenge (y)our talent

Ruim 20 jaar bedienen wij opdrachtgevers bij hun uitdagingen door expertise op het vlak van proces, project, RPA en IT te combineren met sterke sociale vaardigheden en kennis van pensioen en het sociaal domein. Wij hebben het talent om het verschil te maken in de uitvoering binnen de pensioenbranche en het sociaal domein. Daag ons maar uit!

Ben je afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent. In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. Samen gaan we op zoek naar de uitdaging die bij jou past.

PMT Bijeenkomst