Visie PMT Groep

Goede transparante producten, klantbeleving, voldoen aan wet- en regelgeving, het samenbrengen van de operatie en IT, consolidatie en winstgevendheid. Dit zijn de uitdagingen van deze tijd. PMT Groep helpt haar opdrachtgevers om vooruitgang in de praktijk te brengen. Dat doen we met een combinatie van hoge betrokkenheid, talent en expertise.

PMT realiseert samen met haar opdrachtgevers verbetering van dienstverlening. Wij zijn specialist in het verhogen van kwaliteit van processen en administraties in combinatie met het verlagen van uitvoeringskosten. Onze consultant -circa 120 gedreven professionals- vormen het kloppend hart van PMT. Zij zijn de drijvende kracht achter onze dienstverlening. Succesvol geven zij invulling aan onze dienstverlening op het gebied van hoogwaardige detachering, fixed-price projecten en procesverbetering.

Allemaal gericht op onze opdrachtgevers. Want een tevreden opdrachtgever is voor ons het ultieme resultaat, daar zijn wij trots op!

Dit is PMT Groep

Sinds onze oprichting in 2000 staan onze opdrachtgevers en onze consultants centraal. PMT Groep heeft haar dienstverlening doorontwikkeld om opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Tot het dienstenpalet van PMT horen onder andere: hoogwaardige detachering, fixed-price projecten, procesverbetering, migraties en IT.

PMT consultants leveren resultaat, tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. Dat is geen toeval;  bij PMT combineren we inhoudelijke expertise met excellente proceskennis. Zo hebben onze consultants alles in huis om onze opdrachtgevers vooruit te helpen. Iedere consultant zet in op persoonlijke ontwikkeling. PMT ondersteunt hierin. Daar zijn we trots op. Zo boeken wij resultaat: persoonlijk, samen en open.

Directieteam

Bart Mes Algemeen Directeur
Jeroen Veerman Directeur Interne Organisatie
Peter Nas Directeur Operations
Gertjan Roobol Commercieel Directeur