Vooruit met PMT Groep

Goede transparante producten en diensten voor klanten en burgers, moderne klantbediening, voldoen aan wet- en regelgeving, het samenbrengen van de operatie en IT en kostenefficiency. Dit zijn de uitdagingen van deze tijd voor onze opdrachtgevers. Sinds onze oprichting in 2000 helpt PMT Groep haar opdrachtgevers om vooruitgang in de praktijk te brengen. Dat doen we met een combinatie van hoge betrokkenheid, talent en expertise.

Tot onze opdrachtgevers behoren bekende verzekeraars, pensioenuitvoerders, gemeenten en verzekeringsadviseurs. PMT realiseert samen met haar opdrachtgevers verbetering van dienstverlening. Wij zijn specialist in het verhogen van kwaliteit van processen en administraties in combinatie met het verlagen van uitvoeringskosten. Allemaal gericht op onze opdrachtgevers. Want een tevreden opdrachtgever is voor ons het ultieme resultaat, daar zijn wij trots op!

Kloppend hart PMT Groep

Onze consultants -circa 100 gedreven professionals- vormen het kloppend hart van PMT. Zij zijn de drijvende kracht achter onze dienstverlening. Succesvol geven zij invulling aan onze dienstverlening op het gebied van hoogwaardige detachering,  projecten, robotisering, procesverbetering en IT.

PMT consultants leveren kwaliteit en resultaat, tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. Dat is geen toeval;  bij PMT combineren we inhoudelijke expertise met excellente proceskennis. Zo hebben onze consultants alles in huis om onze opdrachtgevers vooruit te helpen. Iedere consultant zet in op
persoonlijke ontwikkeling. PMT ondersteunt hierin. Daar zijn we trots op. Zo boeken wij resultaat:
persoonlijk, samen en open.

Directieteam

Bart Mes Oprichter mede-eigenaar
Jeroen Veerman Directeur Operations
Peter Nas Algemeen Directeur
Gertjan Roobol Commercieel Directeur