Visie PMT Groep

Goede transparante producten, klantbeleving, voldoen aan wet en regelgeving, het samenbrengen van de operatie en ICT, consolidatie en winstgevendheid. Dit zijn de uitdagingen waar de pensioen en leven branche voor staat.  PMT Groep helpt haar opdrachtgevers ‘Vooruit in pensioen & leven’! Expertise en innovatie vormen in de ogen van PMT de sleutels om vooruitgang in de praktijk te brengen.

PMT realiseert samen met haar opdrachtgevers verbetering van dienstverlening en verhoging van de kwaliteit van administraties in combinatie met een verlaging van operationele kosten. Circa 140 gedreven pensioen- en leven professionals vormen het kloppend hart van PMT. Zij zijn onze grootste kracht en geven succesvol invulling aan onze dienstverlening op het gebied van hoogwaardige detachering, fixed-price projecten en procesverbetering.

Onze consultants zijn de drijvende kracht achter succesvolle innovaties in de dienstverlening van PMT, bijvoorbeeld op het vlak van samenbrengen van de operatie en ICT (migraties en ProBotics). Allemaal natuurlijk gericht op onze opdrachtgevers. Want een tevreden opdrachtgever is voor ons het ultieme resultaat, daar zijn wij trots op!

 

Dit is PMT Groep

Sinds onze oprichting in 2000 staan onze opdrachtgevers in de pensioen en leven branche en onze consultants centraal. PMT Groep heeft haar dienstverlening door-ontwikkeld om zo opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Tot het dienstenpalet van PMT horen onder andere: hoogwaardige pensioendetachering, fixed-price projecten, procesverbetering, migraties en robotica.

Al onze consultants combineren pensioenexpertise met een specialisatie die onze opdrachtgevers vooruit helpt. Onze consultants zetten in op persoonlijke ontwikkeling en PMT ondersteunt hierin. Daar zijn we trots op, net als op de wijze waarop wij resultaat halen: persoonlijk, samen en open.

Onze opdrachtgevers, onze consultants en PMT worden verbonden door een gezamenlijke drijfveer: Vooruit in pensioen & leven!

Directieteam

Bart Mes Algemeen Directeur
Jeroen Veerman Directeur Interne Organisatie
Peter Nas Directeur Operations
Gertjan Roobol Commercieel Directeur