We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën om de gebruikerservaring van onze website te verbeteren. Door op "Akkoord" te klikken, verklaart u akkoord te gaan met het gebruik van deze analysecookies.

Traineeship Data Specialist

Ben jij leergierig en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Ben jij betrokken bij actuele maatschappelijke onderwerpen? Krijg jij energie van problemen oplossen en het samenwerken met anderen? Niet bang om een praatje te maken en zelf initiatief te tonen? Kan jij van chaos orde maken en wil jij je verder ontwikkelen tot een echte Data Specialist? Dan kan het verder lezen van deze vacature de start zijn van een interessante carrière met veel doorgroeimogelijkheden! We beginnen bij het begin, maar jij bepaalt de route die wij samen afleggen.

Wat ga je doen?
Of je nu op maandag op kantoor in Amsterdam bent, of de rest van de week thuis, geen enkele dag is voor jou hetzelfde als Data Specialist bij deze grote maatschappelijke uitvoeringsorganisatie! Alle data die in Nederland wordt gebruikt komt in deze organisatie samen. Aan jou de taak om te zorgen dat deze behapbaar en op het juiste moment bij de klant terecht komt. Jij levert uitstekende service, toont begrip en weet knelpunten snel op te lossen. Binnen het team waarin jij terecht komt schakel jij snel, weet jij de data bij de juiste bron te achterhalen, te verwerken en door te voeren. Jij maakt het de uitdaging om de werkzaamheden in het team snel eigen te maken, legt de lat voor jezelf hoog en werkt intensief samen met collega’s van jouw of andere teams. Een uitdagende werkomgeving dus!

Waar kom je terecht?

Of je nu terecht komt in Team Leveren & Aansluiten, Team Beheer of Team I&O. Je bent geen ‘nummertje’, maar krijgt de ruimte om mee te denken. Er heerst dan ook een gezellige informele bedrijfscultuur. Je krijgt de ruimte om te groeien, te leren en impact te maken. Er zijn dan ook talloze mogelijkheden om trainingen te volgen voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Pionieren en innoveren, dat zie jij zitten!

Bij PMT doorloop je een op maat gemaakt Traineeshipprogramma waarin je handige trainingen volgt en de procesverbetering en data induikt. Je maakt kennis met jouw eigen PMT-coach waarmee je een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingstraject start. In combinatie met de kennis op de werkvloer geeft dit jou in 18 maanden een vliegende start voor de rest van jouw carrière. Na deze periode krijg jij namelijk de mogelijkheid om in dienst te treden bij deze grote maatschappelijke organisatie.

Wie zijn wij?
Als PMT richten we ons al meer dan 23 jaar op het ontwikkelen van talent. Je hebt nu al wel door dat we je willen uitdagen om je talenten te ontwikkelen. Maar we zijn daarnaast vooral een hecht team met leuke collega’s. Onze ruim 100 PMT’ers zijn actief bij tientallen verschillende opdrachtgevers en tegelijkertijd enorm verbonden met PMT. We organiseren van alles: jaarlijks PMT-weekend, borrels, inspiratiesessies, activiteiten, van padel tot een middagje op een boot; Zonder gezelligheid geen samenwerking! Zo kijken wij er in ieder geval naar. Dus, ben jij een optimist? Lach je graag? En vind jij een goede werk en privé balans belangrijk? Dan moeten we haast wel een goede match zijn en staat de deur in Gouda wagenwijd voor je open.

Wanneer zijn we een match?

✓ Je hebt een afgeronde HBO of WO studie; Jouw studierichting maakt daarbij voor ons niet uit.

✓ Je vind het niet erg om 1-2 dagen naar Amsterdam Sloterdijk toe te reizen.

✓ Je bent nog lang niet uitgeleerd, je bent flexibel, je zit vol positieve energie en bent stressbestendig!

✓ Je bent communicatief sterk en niet bang bent om veel informatie tot je te nemen, te interpreteren en toe te passen.

✓ Je bent niet bang om zelf initiatief te tonen en naar mensen toe te stappen.

Wat staat er voor jouw klaar?

✓ Een start salaris van € 2.700 - obv 38 uur per week

Dit salaris groeit mee met jouw ontwikkeling en groei. Na 6 maanden staat jou al een salarisverhoging te wachten.

✓ 190 vakantie uren & 8,33% vakantiegeld

✓ Hybride werken heeft de toekomst

Ga je gezellig een paar dagen naar kantoor toe? Dan zorgen we voor een reiskosten vergoeding. Maandag en donderdag zijn kantoor dagen!

✓ Ingerichte thuiswerk plek? Check!

We zorgen dat je er comfortabel bijzit als jij de challenge voor jouw talent aangaat! Denk hierbij aan een laptop, mobiel en thuiswerk vergoeding. PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor.

✓ Pensioenregeling? Yes!

We laten jou niet in de kou staan op je oudedag!


Heb je interesse?

Zin om jouw talenten bij PMT verder te ontwikkelen? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan een kennismaking in door te solliciteren of bel of stuur een appje/mailtje om eerst vrijblijvend bij te praten. Onze Career Consultants staan voor je klaar!

contact

Nu al zin om te starten als data Trainee?

Neem dan contact op met Laura Petersone

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
talent@pmtgroep.nl 06 - 50840493
Neem contact op met Laura!