Traineeship Consultancy

Challenge your Talent

De pensioenbranche saai? Zeker weten van niet! Juist de pensioenbranche biedt een interessant carrièreperspectief. Weet je nog niet helemaal wat je wilt. Heb je energie om veel te leren en een groot maatschappelijk hart. Dan is het Traineeship Consultancy wat voor jou. Lees verder en neem zo de eerste stap richting een toffe carrière bij PMT. Of neem direct contact op met onze Career Consultant Tessa Stegman, zij kan je alles over het traineeship vertellen.

Neem contact op met Tessa

1000 en 1 mogelijkheden

Als Trainee Consultancy ga je namens PMT aan de slag bij verschillende verzekeraars en pensioenuitvoerders. Onze opdrachtgevers, denk dan aan a.s.r., Nationale Nederlanden, Allianz en Zwitserleven. Maar we hebben er nog veel meer. Opdrachtgevers in een dynamische branche waar héél veel gaande is en er nog zó veel aankomt.

Iedere opdracht en iedere opdrachtgever zijn anders. Dit zorgt ervoor dat je jouw talent optimaal kunt benutten. Je kan doorgroeien naar uitdagende functies zoals Business Consultant, Pensioenspecialist, Data-analist of Projectmanager... de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek je gaandeweg dat je de publieke sector of IT interessant vind. Ook dat is mogelijk bij PMT. Het Traineeship Consultancy is zo dé manier om je carrière te starten en te ontwikkelen in een richting die past bij je talent.

Onze PMT'ers staan op nummer 1

Als PMT'er sta jij op nummer 1. Jouw groei en ontwikkeling staan centraal. Maar we doen het samen. Want talent kan zich alleen ontwikkelen als we persoonlijk samenwerken en elkaar ondersteunen. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van PMT. PMT bestaat uit circa 100 PMT'ers vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. Met de meest verschillende studieachtergronden - van Toegepaste wiskunde en Biologie tot de Hotelschool en Geschiedenis. We leggen de lat hoog en springen er samen overheen. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!
Ontdek hoe ons Traineeship Consultancy jou uitdaagt!
Neem contact op met Tessa

Het traineeship

In het eerste jaar start je met een uitdagend opleidingstraject. Dit traject combineer je met opdrachten bij opdrachtgevers. Daarnaast bieden we uiteenlopende incompany trainingen om je te helpen ontwikkelen. Van Persoonlijke effectiviteit, Lean (procesoptimalisatie), Actuarieel rekenen, PowerBI (data), Introduction to programming, Agile Scrum, Excel expert tot Personal branding... You name it, we've got it! Werken bij PMT betekent afwisseling. Elke opdracht is een frisse start en bij iedere opdrachtgever sta je voor een nieuwe uitdaging. Zo maak je snel een enorme persoonlijke ontwikkeling door. Leuk en uitdagend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt intensief samen met persoonlijke Challenge Manager. Een ervaren PMT'er om mee te sparren over de ontwikkelingen op je opdracht, opleidingsmogelijkheden en vervolgstappen in je PMT carrière.
Suzanne Verhulp

"Ik was nieuw in de pensioenwereld en had zin in een uitdaging.
Klaar om de schoolbanken achter me te laten.”

Je salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent. Jaarlijks ontvang je een procentuele- én prestatieverhoging.

Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen, bijvoorbeeld omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken met je mee. Ook ontvang je 8,33% vakantiegeld.

Ga jij gezellig een dagje naar je opdrachtgever toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding. Werk je thuis, dan ontvang je een thuiswerkvergoeding.

PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor. We zorgen er natuurlijk voor dat je er ook thuis comfortabel bijzit.

Meer vrije tijd overhouden om te sporten, vrijwilligerswerk te doen of gewoon te chillen met je vrienden? Dan werk je in plaats van 40 uur toch gewoon 32, 36 of 38 uur.

We laten jou niet in de kou staan op je oudedag.

Wat is jouw verhaal?

Zin om jouw talenten bij PMT verder te ontwikkelen? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Plan een kennismaking in door te solliciteren of bel of stuur een appje/mailtje om eerst vrijblijvend bij te praten. Onze Career Consultants Tessa staat voor je klaar!
contact

Benieuwd naar ons Traineeship Consultancy?

Neem dan contact op met Tessa Stegman (06-82012453), zij kan je alles over het traineeship vertellen.

Stationsplein 9B
2801 AK Gouda
talent@pmtgroep.nl 06 - 50840493
Neem contact op met Tessa